Een eigen studentenkamer

Ik had het geluk om een halfjaar op kot te zitten bij de Zwartzusters te Brugge.  Op kot leerde ik toffe mensen kennen die voor elkaar open stonden en waaraan ik iets kon vragen. Ik herinner mij dat in het begin het brandalarm een paar keren is afgegaan, omdat we nog niet gewoon waren het venster in de keuken open te zetten als we met velen aan het koken waren of iets in de oven klaarmaakten. Natuurlijk kwam iedereen dan kijken wat er aan de hand was en hielpen we elkaar. Ik vond het leuk dat ik een eigen kamer had, maar dat we ook samen konden koken en zo elkaar beter konden leren kennen. Anne en zuster Christine waren op ieder moment van de dag bereikbaar. Via deze weg wil ik hen van harte danken voor de goede zorgen en de goede raad! Maar ik vergeet zeker ook niet de poetshulpen. Zij zorgden iedere week voor een nette keuken, propere toiletten en douches. Daarom ook aan hen een gemeende dank je wel! Ik leerde op kot heel fijne mensen kennen, hen allen wens ik het allerbeste! Laura