Warm onthaal

 

 

Voor studenten op studentenkamers Betsaïda, Genthof 15 te Brugge of in studiokamers Ter Castaegneboom, Oosterlingenplein 5, is er een specifiek aanbod.

Maandelijks eten we samen, worden verjaardagen gevierd, een stukje leven gedeeld. Daarbij aansluitend is er een verdiepingsmoment, door enkelen voorbereid, rond thema’s zoals liefde, onverwoestbaar leven, verbondenheid, goede moed…

Een warm onthaal, een luisterend oor, een duwtje in de rug geven het leven kleur. Als de deur van het bureau van Anne, companheira-tochtgenoot en studentencoach openstaat, zijn studenten er welkom om te vertellen wat hen bezig houdt, iets te vragen of samen iets voor te bereiden.

Studenten waarderen sterk het luisteren, de hulp, warmte, gastvrijheid, positieve ingesteldheid en motiverende kracht van een tochtgenoot onderweg.

De duwtjes in de rug doen deugd. Er is kans tot zomaar eens binnenkomen en vertellen hoe een stage of examen verlopen is. Zr. Christine zorgt op haar manier voor een lekkere versnapering tijdens de examenperiode.

Studenten schrijven:

Heel erg bedankt voor de fijne gesprekken, goede hulp en lieve ondersteuning. Ik heb hier veel aan gehad in deze ‘zware’ tijd voor mij.

Ik wil je bedanken voor de steun die je bent geweest dit jaar, het luisterend oor en de lieve woorden. Je mails gaven me altijd extra kracht om verder te doen. Dikke merci en tot volgend jaar.