Zin om deel te nemen aan een Augustijnse retraite?

Deze namiddag kregen we een telefoon van Gabriël Quicke met de mededeling dat er nog enkele plaatsen vrij zijn om deel te nemen aan de retraite die hij in Groenhove zal geven van maandag 7 juni tot en met vrijdag 11 juni 2021.
 
Het thema is: “Ik zal je brengen naar je doel, en ook daar zal Ik je dragen”. Op weg met Augustinus.
 
Misschien wil je liever eraan deelnemen maar thuis slapen, dan kan dit ook. De prijs zal dan verrekend worden in functie daarvan.
 
Deze retraite wordt door Gabriël Quicke gegeven op een scharniermoment want weldra vertrekt hij weer naar Rome waar hij tot rector van de Koninklijke Belgische Kerk en de Stichting Sint-Juliaan der Vlamingen in Rome en afgevaardigd beheerder van de Fondation Lambert Darchis Luik/Rome benoemd is. Naast een lesopdracht, zal hij zich ook verder inzetten voor de christenen in het Midden-Oosten, en heel in het bijzonder voor de weeskinderen in Irak.
 
Misschien nu nog een unieke kans om in Torhout een retraite door hem geleid te volgen. Aarzel niet om je in te schrijven. Hieronder vind je meer info over die retraite. Die info kan je ook vinden op https://www.groenhove.net/…/2021%20folder%20stiltedagen…