Terugblik op een jaar kotervaring

Ondanks het coronajaar was het een jaar dat ik niet snel zal vergeten. Ik heb heel wat toffe momenten meegemaakt die ik zal koesteren. Het was voor mij een volledig nieuwe start. Ik had er voor gekozen om op kot te gaan en verder van thuis te gaan studeren. Door deze nieuwe start kreeg ik de kans om mezelf te laten open bloeien, daar ben ik heel blij om. In het begin was het wat zoeken hoe alles in elkaar zat, maar ik vond mijn weg door de hulp van Anne, de kotgenoten, Zr. Christine, vrienden en familie die altijd voor me klaar stonden.

In het begin van het jaar hielden we nog kot bijeenkomsten met een hapje en drankje. Ondertussen kon je ook kennis maken met de kotgenoten. Zr. Christine zorgde voor een warme maaltijd en een lekker dessert waar we met zijn allen mochten van eten. Jammer genoeg is het tijdens het jaar omwille van corona niet meer kunnen doorgaan, maar gelukkig kregen we op het einde van het jaar nog een nieuwe kans. Het was weliswaar niet meer om elkaar beter te leren kennen, maar eerder ook om afscheid te nemen van de studenten die vertrokken.

Op kot kan je heel wat opsteken van de verschillende studenten!

Als er iets was dan kon je altijd bij iedereen terecht en hielpen ze je met heel veel plezier. Als je op zoek bent naar een kot waar je vrienden kan maken en leuke herinneringen kan aan overhouden, dan is dit zeker het geschikte kot! Vele groetjes van Marie V.