Studentenavond: The fruits of the spirit

Op woensdagavond 19 oktober hadden we terug een geslaagde kotbijeenkomst. De rode draad doorheen de avond was: “The fruits of the spirit”.

We begonnen de avond met het kijken naar een kortfilm over “The small pleasures”. Soms moeten we meer proberen om de kleine dingen in het leven te appreciëren zoals een stralende zon op onze huid, het gefluit van de vogels of het genieten van de regen als iedereen een paraplu heeft… Zo stonden ook wij woensdag stil bij alle mooie dingen die we soms niet kunnen zien maar we kunnen waarnemen met onze andere zintuigen. We hebben gesproken over wat klein is, maar o zo fijn.

Daarnaast leerden we aan de hand van een muzikaal pak elkaar nog wat beter kennen. Al kennen we elkaar nog niet lang, er is toch al een hechte band. Dit merkten we zeker toen we fruitsoorten moesten uitbeelden. Met wat fantasie kon je toch duidelijk zien dat een cirkel een kers was… Of bedoelden ze een sinaasappel?

We genoten ook van lekkere lasagne met als dessert een zelfgemaakt fruitkunstwerk die we uitdeelden aan elkaar. Het was weer een geslaagde en gezellige bijeenkomst, op naar meer 😊 Lara V.