Zin om mee te gaan naar Bijbelhuis in Zevenkerken?

COMPAZ – Fietstocht naar Bijbelhuis in Zevenkerken op zaterdag 25 mei van 13u30 tot 17u

Met het Bijbelgroepje van Compaz organiseren we een fietstocht naar het Bijbelhuis in Zevenkerken op zaterdagnamiddag 25 mei. Voor de groepsrondleiding zijn er nog 10 plaatsen vrij voor wie graag met ons Bijbelgroepje wil kennismaken en met ons het belevingsmuseum wil bezoeken.

We verzamelen om 13u30 op het Oosterlingenplein 5 te Brugge en fietsen dan naar het Bijbelhuis. In het belevingsmuseum zullen we een rondleiding krijgen door Jean Bastiaens. Zie https://www.bijbelhuiszevenkerken.be/ Kostprijs is 6 euro per persoon. Mocht het regenen, dan doen we de verplaatsing met auto’s.

We sluiten af met een gezellige babbel met een kop koffie of thee in het Benedictusheem. Wie wil kan ook even de abdijshop binnengaan.

Rond 17u vertrekken we daar opnieuw.

Wie graag meegaat, gelieve te mailen naar compaz.brugge@gmail.com  De plaatsen zijn beperkt.

Meer over het Bijbelgroepje vind je op https://www.compaz.be/bijbelgroepje/

Compaz is een letterwoord dat staat voor Companheira Agostiniana Zwartzusters. We willen vanuit de Augustijnse spiritualiteit een hartelijke kompas zijn naar diepgang en zingeving voor studenten, zinzoekers, gelovige mensen van onze tijd. Samen een stukje weg afleggen maakt minder eenzaam, is hartverwarmend en biedt perspectief.