Volgende week start nieuwe reeks Augustinusleesgroepjes

Volgende week starten we met COMPAZ twee reeksen Augustinusleesgroepjes: op dinsdagavond 10 september van 18u tot 21u én op woensdagnamiddag 11 september van 14u tot 17u die doorgaan in het Genthof 15 te Brugge. Het thema is: Op zoek naar genezing. Gedachten over gezondheid. Als leidraad nemen we 4 brochures van de Augustijnse Beweging in Nederland.

Naar wat zijn we allemaal op zoek? Naar genezing, bezieling voor onderweg, een breder levensperspectief midden de realiteit zoals die is en inspiratie om samen een geloofsgemeenschap te vormen en te bouwen aan Gods huis. Dit worden dan ook de thema’s van de vier avonden of namiddagen.

De avond of namiddag bestaat uit een persoonlijke verkenning van het onderwerp, luisteren naar wat Augustinus daarover te zeggen heeft en de terugkoppeling naar ons leven, onze Kerk, onze maatschappij. Er is telkens ook een mogelijkheid om elkaar zomaar te onmoeten bij een hapje en een drankje.
Mocht je er ook graag bij zijn, dan kan je mailen naar compaz.brugge@gmail.com of telefoneren naar 0492/72 46 83
Je bent welkom! Mocht je mensen kennen voor wie zo’n gebeuren hartverwarmend zou kunnen zijn, wil je dan de uitnodiging doorgeven of delen. Dank!