Studenten verrassen elkaar met een leuk en creatief kunstwerk van fruit

‘Fruit of the spirit’ luidde het thema van de avond. Vele studenten van het kot kwamen samen om lekker te eten en een babbeltje te slaan. Lekker eten,… en jazeker, gezond te eten! We staken allen onze handen uit de mouwen om onze medestudenten te verrassen met een leuk en creatief kunstwerk gemaakt van fruit.

 

Om nog eventjes van de zon te kunnen genieten, hebben we eerst een aperitiefje buiten genomen naast onze nieuwe buren, jawel de kippen.  We hebben verschillende verjaardagen gevierd van degenen die in de zomervakantie en daarna jarig waren. Hierbij werden zij letterlijk in de bloemetjes gezet door Zr. Christine.

Nadat we onze buikjes mooi rond hadden gegeten, hebben we in de kapel een lied beluisterd ‘Je kunt niet zonder de anderen’ en gereflecteerd over onze sterke en minder goede kanten en over eigenschappen waar we graag nog in willen groeien. Dit allemaal bespraken we onderling met elkaar waardoor we veel van elkaar bij leerden en de sterke kanten van elkaar aanvulden. We sloten af met de PP: https://www.youtube.com/watch?v=czQAnEszjHE

O ja, en de afwas natuurlijk…  Julie C.

Kan je onze creaties smaken?