Duimen voor studenten

In deze periode zijn studenten druk in de weer: de laatste taken dienen afgewerkt te worden, sommigen lopen nog stage en anderen zijn al begonnen met een blok- en examenplanning op te stellen. Maandagavond 14 mei was het op kot in het Genthof te Brugge onze laatste bijeenkomst van deze semester om elkaar te ontmoeten rond een maaltijd met een heerlijk dessert van zelf gemaakte chocomousse. Voor het dessert mocht iedereen een verhaal kiezen dat een inspiratie kon zijn in deze periode. Sarah verwoordt het als volgt: ‘Aan de hand van leuke verhaaltjes met een moraal praatten we over sleutels die ons kunnen helpen in ons leven, in ons omgaan met anderen, in onze aanpak van onze studie of werk. Veel kan ons vooruit helpen, een hart onder de riem steken en ons omvormen tot betere mensen’.

Voor elkaar zorgen, doorzetten, obstakels overwinnen, gewoontes doorbreken, iets bekijken vanuit een ander perspectief, niet te veel zorgen maken… zovele levenshoudingen die ons leven rijker kunnen maken.

Tot slot werd het duimen voor elkaar en voor studenten letterlijk in praktijk gebracht! Veel goede moed aan alle studenten, wij duimen!